Vijf stappen voor het maximaliseren van uw prestaties en het voorkomen van blessures in de sport voor jonge atleten.

Dus je lijkt een dekhengst te zijn op het veld, of misschien op het veld, nietwaar? Ongeveer 105 mijl ten noorden van Los Angeles, in een woestijngebied vol met Joshua-bomen en tumbleweeds genaamd de Antelope Valley, is er een ontelbaar aantal deelnemers die hun capaciteiten om op meer significante niveaus te strijden afbreken en hun definitieve doel bereiken om deel te nemen een universiteit en daarna op expertniveau.


Mesut Yavas, de vraag is in ieder geval, hoe zorg je ervoor dat je de beste concurrent wordt die je zou kunnen zijn? Zou het raadzaam zijn voor u om afhankelijk te zijn van ruwe, normale vaardigheden? Mag ik u dit vragen? Wat is je voorbereidingsplan, heb je een koers, of ga je er blindelings voor, vertrouwend dat je op de goede weg belandt? mentor voor atletische vooruitgang, mijn werk was om jeugdige deelnemers te helpen bij het voorbereiden en bevorderen van hun atletische vaardigheden om hun maximale capaciteit te bereiken en wonden te beperken.



Is dat op dit moment niet het doel van elke deelnemer, mentor en ouder? Ze moeten in het spel zijn, spelen, winnen, een geweldige tijd hebben en zich ontwikkelen tot een atletisch monster zoals Lebron James of Adrian Peterson.


Het probleem is echter; een heleboel concurrenten binnen de A.V. voelen het verlies van een essentiële bevestiging voor een vruchtbaar atletisch beroep: geschikte op volwassen gebaseerde uitvoeringsverbeteringsprogramma's die hen zouden helpen bij het vergroten van hun atletische kracht en kracht, en zouden hen in staat stellen om te werken aan hun spelsnelheid, veerkracht en aanpassingsvermogen. Wat over het algemeen essentieel is voor deze jeugdige concurrenten, is om een ​​programma uit te voeren dat zich richt op hun specifieke fysieke problemen.


Bij het werken met jeugdige concurrenten rond de Antelope Valley, heb ik ontdekt dat het grootste deel van de sporters die tegenwoordig aan het sporten zijn, slechts een haarlijn verwijderd is van een seizoensblessure.


Volgens een langetermijnstudie onder leiding van de National Athletic Trainer's Association van 1995-1997, zullen twee spelers in elke groep in Amerika, ongeacht de oriëntatie, tijdens het seizoen worden geschaad. Het liet ons zien dat de meest algemeen erkende wonden hyperextensie waren (44,6% mannen, 44,2% vrouwen). Ook was de meest waarschijnlijke plek waar concurrenten gewond raakten in het voet-/onderbeencomplex (38,0% mannen, 36,0% vrouwen)


In gegevens die ik verzamelde van het National Center for Sports Safety, waren er in 2001 ten noorden van 680.000 wonden in de bal. Dit was ten noorden van 200.000 een groter aantal dan de wonden die optraden bij tackle-voetbal! Buitensporige wonden in de sport zijn vanwege het ontbreken van een goede voorbereiding, vervelende spierspanning en gebrek aan aanpassingsvermogen en controle over het lichaam.


Wat de situatie nog verergert, is de realiteit dat de meeste concurrenten geen blessurepreventie- en prestatieverbeteringscoaches benaderen die nuttig kunnen zijn voor deze jeugdige concurrenten om wonden te voorkomen door middel van goede voorbereidingsnormen en passende instructies.


Bovendien hebben de meeste hoofdtrainers gewoon niet het vermogen, de voorbereiding of de mogelijkheid om aan de formatieve vereisten van elke concurrent te voldoen. De overgrote meerderheid van de kracht- en vormoefeningen van deze groep zijn afkomstig van verschillende mentoren die ze kennen of van internet en zijn niet afzonderlijk gebaseerd, dus er is geen kans om te beseffen wat de fysieke problemen van elke concurrent zijn.


De noodzaak van programma's voor het tegengaan van blessures is vanzelfsprekend: de reeks ervaringen met wonden van een concurrent zullen toekomstige wonden doen toenemen. Dit is met name duidelijk wanneer de verwonding die is opgelopen ten onrechte wordt toegeschreven. Deze redenen zouden ons ertoe moeten brengen om ons te concentreren op 'pre-habilitatie' (neiging tot een meer kwetsbare spier voordat we de spier of spiergroep schaden) in plaats van herstel.


Een paar duidelijke vorderingen kunnen deze deelnemers helpen hun atletische beroepen uit te stellen tijdens de middelbare school, op school en zelfs op het hoogste niveau voor de buitengewoon opmerkelijke concurrenten.


De volgende vijf fasen zijn om je tentoonstelling te upgraden en je sportberoep uit te stellen voor betrouwbare prestaties:

1. Exclusief gebaseerde programma's beginnen met de beoordeling. Dit is beter af te werken door een expert, maar met een degelijke spiegel en weinig training kun je erachter komen waar je tekortkomingen zitten. Er zijn veel taxaties die mogelijk moeten zijn; een specifiek dat we gebruiken als sportmedicatie en wellness-experts is het Functional Movement Screen gemaakt door sportfysiotherapeut Gray Cook.



Door gebruik te maken van de FMS kunnen we eenvoudige, maar krachtige tests doorzien waarbij een concurrent geblesseerd zou kunnen zijn, en vervolgens de beursmentor de kans geven om een ​​legitieme voorbereidingsconventie voor die concurrent te bevorderen.


2. Start een remediërend activiteitenprogramma. Aangezien u weet waar uw tekortkomingen zijn, moet u beginnen met de herstelcyclus. Een corrigerend activiteitenprogramma heeft de neiging zich zorgen te maken over overactieve spieren versus onderdynamische spieren en probeert de onderdynamische spieren te versterken terwijl de onredelijke druk die wordt aangetroffen in misbruikte spieren wordt verlicht.


Dit keurt de rechtvaardiging goed voor het hebben van mentoren die enige expertise hebben in de voorbereiding van de uitvoering van jongeren en die geweldige informatie hebben over het programmeren van herstellende activiteiten.


Geen enkele concurrent zit graag aan de zijlijn, echter met misbruikwonden en onverstandige voorbereiding; dit is ongetwijfeld precies wat er zal gebeuren! Bovendien, inclusief de manier waarop de meeste wonden ongepast worden gemaakt, is de deelnemer er bijna zeker van dat hij de spier of het gewricht vanaf nu opnieuw zal beschadigen.


Een herstellend activiteitenprogramma is vooral belangrijk nadat uw seizoen is afgelopen. Besteed een behoorlijke 4 per maand en een half in de herstellende activiteitsfase om je onregelmatige spierkenmerken te herstellen en je lichaam (naast je mentor) zal er dankbaar voor zijn.


3. Doe continu een legitieme dynamische warming-up. Achteloos! Wanneer je strakke spieren hebt, zullen ze over het algemeen de gewrichten uit de juiste opstelling trekken. Combineer dat met enorme verzoeken om over een baan te rennen, te snijden, te springen voor een terugslag en je hebt een catastrofe die wacht om te gebeuren.


Ik zie zulke talloze individuen negeren om op de juiste manier te verlengen en door een joint gaan door een gezamenlijke dynamische warming-up. Dit alleen al zal een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van je speluitvoering. Een fatsoenlijke unieke warming-up zou activiteiten moeten omvatten die uw spieren tegelijkertijd verlengen en versterken.


Het zou ook de draagbaarheid van heupen en onderbenen moeten aanpakken. Dit helpt bij het voorkomen van hyperextensie van de knie, trekken aan de hamstrings, lage rugpijn en schouderwonden. Het zou ook je lichaamstemperatuur moeten verhogen en je bloedbaan moeten verhogen. De realiteit is dat het nalaten om deze stap te zetten een essentiële fout is in de atletische gang van zaken.


4. Voeg een paar evenwichts- en betrouwbaarheidsvoorbereidingen toe aan je dagelijkse schema. In unieke omstandigheden staat een concurrent nogal eens op één been. Dus het verder ontwikkelen van het evenwicht van een concurrent is essentieel voor het tegengaan van blessures en atletische gebeurtenissen. Oefeningen zoals squats moeten mogelijk zijn op één been om de atletische kracht te verbeteren. Diep, en schouder kracht.


5. Nul in op vertraging. Een Ferrari die 160 mijl per uur rijdt zonder goed werkende remmen is een ramp die al in de maak is. Het equivalent is geldig voor deelnemers die snel rennen, maar geen flauw idee hebben hoe ze op de juiste manier terug kunnen bellen na een run of een cut. Dit is een typische rechtvaardiging voor hyperextensie van het onderbeen en de knie.


Een deelnemer die niet met veel structuur kan rennen en snijden, vraagt ​​om een ​​zijlijnblessure. Voordat je je snelheid en behendigheid verstoort, wil je eerst "op de rem trappen". Het equivalent geldt ook voor stuiteren; spijker je de finish vast, of val je op je achterste elke keer dat je voeten de grond raken. Het is een onbetwistbare vereiste dat je de legitieme hopping- en landingsprocedure leert, zei "Mesut Yavas".


Zijn voorbereidingsprogramma's, waarin vooruitgang op het gebied van snelheid en behendigheid, geschikte loopmechanica en voorbereiding op atletische kracht zijn opgenomen, hebben verschillende jeugdige deelnemers geholpen om atletische vooruitgang te boeken door middel van scholing en degelijke trainingsnormen. Als hij elke mogelijkheid onderzoekt, zal Ron A.V. concurrenten komen op het hoogtepunt van vooruitgang in hun atletische beroepen.



Wil je je presentatie in je spel verbeteren en snelheid, kwiekheid en atletische solidariteit naar een hoger niveau tillen? Mentor Ron kan je daarbij helpen. Ervan uitgaande dat je een ouder bent van een jeugdige deelnemer die gewoon een secundair dagelijks schema ingaat op de middelbare school, laat Coach Ron je kind dan helpen bij het vergroten van hun atletische expertise.


Bedenk dat niet lang daarna uw concurrent zal gaan kijken naar welke universiteit hij zal gaan, zodat u hem op zijn best nodig heeft. Deze huidige tijd is die kans om ze op de goede weg te krijgen.

Comments

Popular posts from this blog

Conseils marketing simples pour augmenter votre entreprise

Avantages De La Remise En Forme

De 10 belangrijkste tips van privébedrijven om uw driemaandelijkse strategie te maken | Mesut Yavas