Wat u moet weten over gecertificeerde atletische trainers

De reden voor dit artikel is om gegevens aan concurrenten en verzorgers te geven over de informatie en ervaring die gamementoren verwachten om de gewenste opdracht van ATC te benutten.



Volgens Mesut Yavas zijn verzekerde atletische trainers uitzonderlijk begaafd en hebben ze experts onderwezen die praktische ervaring hebben op het gebied van atletische medische zorg. Ze werken samen met specialisten en andere medische zorgexperts als onderdeel van een groep in atletische medische zorg op scholen, scholen, hogescholen, in bekwame aantrekprogramma's, centra voor sportmedicatie, evenals verschillende omgevingen waar atletische medische diensten vereist zijn .


Instructie voor certificering als Athletic Trainer:

Een vierjarige certificering in welzijn, atletische voorbereiding, praktijkwetenschap of daadwerkelijke instructie zal naar verwachting een gecertificeerde atletische trainer worden.


Verschillende regio's zijn menselijke levenssystemen en fysiologie, praktijkfysiologie, biomechanica, voeding, atletische voorbereiding, hersenwetenschap en regie. Tijdens hun voorbereidingsprogramma's zullen ze ook geïnteresseerd zijn in veel klinisch werk met atletische groepen met het juiste management.


Gecertificeerd worden:

Om een ​​gecertificeerde atletische trainer te worden, moeten mensen voldoen aan alle voorwaarden die zijn vastgelegd door de National Athletic Trainers Association Board of Certification, Inc.


De beoordeling voor accreditatie wordt beheerd door NATABOC en bestaat uit een andere beslissingstest en een nuttige test die naar verwachting de vaardigheden beoordeelt die nodig zijn voor atletische mentoren.


Het heeft bovendien een samengestelde re-enactmenttest die het vermogen van de kandidaat test om keuzes te maken tijdens atletische voorbereidingsomstandigheden, wat helpt bij het beslissen of de coach gevallen wil vaststellen die vergelijkbaar zijn gedurende de tijd dat ze repeteren.



Hier is een overzicht van de vijf gebieden die onder de test vallen:

Preventie van atletische blessures

Waarnemen, beoordelen en snel aandacht voor atletisch letsel

Reconditionering en restauratie na atletisch letsel

Controle van medische zorg

Bekwame gang van zaken en verplichting

Na het afronden van de bevestigingstest en het aantonen dat ze over de nodige informatie en vaardigheden beschikken in deze vijf ruimtes, kunnen mensen vervolgens betrokken worden bij hun opdracht als ATC.


Een dag uit het leven van gecertificeerde atletische trainers:

Je kunt verwachten dat elke dag voor een ATC zal verschuiven afhankelijk van de plaats van hun bedrijf, de mate van rivaliteit. Sportcoaches in de middelbare school zouden bijvoorbeeld een deel van hun dag kunnen besteden aan het geven van lessen.


Het is vaak een moeilijke oefening om zorgvuldig met hun tijd om te gaan en ervoor te zorgen dat studenten kwaliteitsbegeleiding krijgen in de thuiskamer en concurrenten hoogwaardige medische zorg krijgen tijdens atletische gelegenheden.


Voorafgaand aan elke trainingsbijeenkomst zal de ATC de deelnemers afplakken, omwikkelen, ondersteunen en inpakken om blessures te voorkomen. Tijdens de repetities zullen ze voortdurend wonden beoordelen om te beslissen of de deelnemer de toediening van een specialist nodig heeft, of aan de andere kant ervan uitgaande dat staande verzoeken worden verwacht om kleine wonden te overzien.


Ze moeten ook garanderen dat er een goede correspondentie is tussen concurrent, familie, mentor en arts wanneer ze worden geschaad om te beslissen wanneer het gepast is voor hen om nog een keer te gaan repeteren zei "Mesut Yavas".


Affirmed Athletic Trainers zijn experts in het voorkomen, waarnemen en herstellen van benadeelde concurrenten. Ze zijn grondig voorbereid om spoedbehandelingen en snelle crisiszorg te beheren en werken onder de zorgvuldige focus van geautoriseerde specialisten, terwijl ze hun kennis gebruiken om een ​​therapieprogramma te bevorderen dat wordt beïnvloed door klinische, sport- en bewegingswetenschappen.



Vrouwen als gecertificeerde atletische trainers:

Tegenwoordig maken vrouwelijke Athletic Trainers ongeveer 40% uit van een industrie die ooit door mannen werd geregeerd.

Comments

Popular posts from this blog

Conseils marketing simples pour augmenter votre entreprise

Avantages De La Remise En Forme

De 10 belangrijkste tips van privébedrijven om uw driemaandelijkse strategie te maken | Mesut Yavas